У Харкові розстріляли тролейбус

У ніч на 16 червня в центрі Харкова невідомі обстріляли тролейбус. Про це в соціальних мережах повідомили очевидці.

“У центрі Харкова (в районі вулиці Маяковського) невідомі стріляли в тролейбус № 2. Влучили в двері. Багато осколків. Постраждалих немає. Швидше за все стріляли з пневматичної зброї”, – написав у Facebook харків’янин Іван Кукушкін.

У Харківській мерії підтвердили інформацію про інцидент на перехресті вулиць Сумської і Культури. За даними чиновників, в результаті хуліганських дій невідомих розбили скло середніх дверей.

Ніхто з пасажирів громадського транспорту не постраждав. На місце події викликали правоохоронців. Однак у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області стверджують, що інформація про обстріл не підтвердилася.

“На місце виїжджали співробітники слідчо-оперативної групи Київського відділу. Ніхто в тролейбусі не чув звуку пострілу, ніхто на вулиці не бачив кого-небудь зі зброєю в руках, ніяких гільз або інших схожих предметів не виявлено”, – розповіли силовики.

Раніше в Миколаєві сталася перестрілка, поліція ввела план “перехоплення”. Інцидент стався в районі ринку “Юліана”. Потерпілий отримав п’ять вогнепальних поранень. Злочинець зник.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.