“Відправив фотографію трупа начальнику, щоб…”: Мережу приголомшив вчинок вбивці, який жорстоко зарізав свого друга

33-річний Йен Робертсон з Хейдоку, графство Мерсісайд, Англія, поміщений у в’язницю за жахливий злочин. За гратами йому доведеться провести не один десяток років.

Йен і його 38-річний приятель Роберт Семпе разом повернулися з пабу. Злочинець накинувся на одного, наспівуючи тему з “Термінатора”. Він завдав своїй жертві чотири удари ножем в шию і кілька ударів по голові. І при цьому знімав знущання над спливаючим кров’ю товаришем на відео.

Вбивцю заарештували після того, як його роботодавець передав поліції жахливе листування в “Вотсапі.” Начальник питав: “Все в порядку, приятель? Алекс сказав, що тебе сьогодні не було на роботі за сімейними обставинами”. На що отримав відповідь: “Друже, якщо хочеш знати правду, то я тут декого вбив минулої ночі. І тепер мені з цим потрібно розібратися”. А потім Робертсон і зовсім відправив фото трупа на підтвердження своїх слів.

Сім’я загиблого убита горем і не знає, як пояснити маленькій дочці, що їх тата, з яким вони були “відмінною командою”, не стало. У Ліверпульскому коронному суді сказали, що злочинець повинен відбути як мінімум 21 рік у в’язниці, перш ніж зможе подати заяву на умовно-дострокове звільнення. Крім того, його 31-річна подружка Кірсті Джервіс засуджена до двох років і восьми місяців в’язниці за те, що допомагала ховати труп в саду.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.