“Під час польоту, у салоні літака”: Нестримна парочка зайнялась с*ксом на очах у десятка пасажирів

Сімейна пара зняла відео, як сусіди через ряд від них зайнялися любовними втіхами в польоті прямо в салоні літака. Присутність інших пасажирів їх анітрохи не збентежила.

Сімейна пара під час польоту в Мексику зняла відео, як їхні сусіди займаються сексом прямо в салоні літака, повідомляє Mirror.

Автори відео – чоловік з дружиною – були приголомшені тим, що відбувається. У якийсь момент оператори показали панораму літака, демонструючи, наскільки невеликий салон.

Ролик виклала в Twitter дочка операторів з ніком Кайлі Таллі. Дівчина розповіла, що в літаку летіли її батьки, і саме вони зняли секс в двох рядах від них.

“Моя мама і тато просто намагалися спокійно з’їздити в Мексику, і ось вони прислали мені це”, – написала вона.

Нагадаємо, раніше в мережі з’явився ролик, як у Львові на даху будинку парочка займається сексом серед білого дня.

Один з користувачів мережі Інтернет під вказаним відеороликом написав наступне повідомлення:

“Ходите вулицями, голову навіть вгору не підіймаєте, а там така архітектура, і не лише. Нам тут підігнали одне цікаве ексклюзивне відео. Тож ось вам трішки екстремальної львівської любові на вершині одного з найвищих будинків у центрі міста, що на куті вулиць Січових Стрільців та Гнатюка. Звідти відкривається прекрасний вигляд на старий Львів, однак даній молодій парочці явно не до нього. Кажуть, поза кадром залишилися ще яскравіші моменти, однак як тільки коханці запримітили глядачів, дуже поспішно втекли. Та головне що всі залишилися живі”

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.