“Укри вже не ті”: стало відомо про великі втрати бойовиків на Донбасі

Бойовики на Донбасі, в черговий раз отримуючи відсіч українських воїнів, визнають, що бойові можливості Збройних сил України серйозно зросли.

ato1

Про це в інтерв’ю ONLINE.UA розповів командувач оперативно-тактичної угрупованням “Маріуполь”, полковник Едуард Москальов.

“Загострення, які були у нас на протязі двох тижнів, показали, що ми щось можемо. І чимало! За перехопленнями вони кричали: укри вже не ті — вони навчилися воювати!” — розповів офіцер.

За даними командувача, отриманими з радіоперехоплення, “за цей час, починаючи з 10 жовтня, коли пішло загострення, і по нинішній час (25 жовтня) у них близько 27 осіб “200-х” (убитих — Ред.) і більше трьох десятків “300-х” (поранених — Ред.), відповідно, їх моральний дух впав”.

При цьому він не виключив можливості серйозного загострення або повномасштабного вторгнення Росії.

“На 100% цього виключати, звичайно ж, не можна. Але, судячи з обстановки, що склалася в зоні моєї відповідальності, я дуже сумніваюся в подібному розвитку подій”, — підкреслив Москальов.

Полковник також висловив упевненість в тому, що те, що відбувається на Донбасі, має затяжний характер.

“Для нас це складно. Але і у них теж ресурси не безмежні. До того ж, у них є проблеми з особовим складом, є проблеми з військовою дисципліною. Вони теж не горять бажанням гинути”, — переконаний офіцер.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...