“Зробив селфі з трупом і…”: Хлопець жорстоко розправився з коханою під час сварки

Під час сварки 21-річний хлопець убив свою 20-річну кохану ножем, після чого сфотографувався на тлі її трупа. Трагедія сталася 7 травня в Санкт-Петербурзі.

Дівчина приїхала в північну столицю з Новосибірська, квартиру для неї знімали батьки. Студентка запросила свого молодого чоловіка в гості. Молоді люди посварилися і хлопець схопив ніж. Він завдав дівчині близько 70 ударів по ногам, голові і тілу. Студентка померла на місці.

За інформацією «GAZETA SPb», хлопець зробив Селфі на тлі убитої подруги і зник з місця злочину. Злочинця знайшли. Порушено кримінальну справу за статтею «Вбивство».

Відомо, що закохані часто сварилися, навіть подавали заяви в поліцію один на одного. Підозрюваний у вбивстві ніде не працював і недавно був відрахований з університету. У Петербурзі він жив в подарованій батьками квартирі.

Нагадаємо, що19 червня на пляжі в Кирилівці, Запорізька область, загинув відпочивальник із Харкова.О 19:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про подію на Федотовій комі, в районі пляжу бази відпочинку «Троя».

Відомо, що одна з відпочивальниць звернула увагу на батька з маленькою дитиною, які пішли в море плавати на матраці і довго не виходять на берег. Жінка звернулася до підприємця, який займається прокатом гідроциклів, з проханням перевірити пару – чи не потрібна їм допомога.

Співробітник прокату за 50 м від берега знайшов тіло людини, за яке трималася маленька дівчинка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.