«Вмирала довго і болісно»: Шоковані варварством патологоанатоми розповіли деталі вбивства українки відомим сценаристом

Голлівудський автор коміксів, режисер і сценарист Блейк Лейбел визнаний винним у вбивстві своєї дівчини – українки Яни Касьян, передає Корупція.Інфо

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Відзначається, що крім вбивства, Лейбела звинуватили в нанесенні каліцтв і тортурах.

Так, патологоанатоми, які виступали на судовому процесі консультантами, заявили, що дії, які підсудний скоїв над тілом жінки, безпрецедентні за рівнем варварства і жорстокості. Вони підкреслили, що Касьян «померла повільною і болісною смертю». Вирок підсудному буде оголошений пізніше.

Нагадаємо, що Лейбел вбив Яну Касьян в 2016 році.

30-річна уродженка Києва Яна Касьян за три тижні до смерті народила дитину від Лейбела. У пари трапилася сварка і Яна переїхала до матері. До батька своєї дитини вона зайшла поговорити. Пізніше мати Яни звернулася в поліцію, повідомивши, що її дочка пропала і не виходить на зв’язок кілька днів.

Повністю позбавлене крові тіло Яни знайшли в спальні Лейбела. Перед смертю, що настала від травми голови, жінку катували протягом трьох днів. Щоб зайти в квартиру, поліції довелося проломитися крізь забарикадовані двері.

Блейк Лейбел найбільш знаменитий своїм графічним романом “Синдром” про серійного вбивцю. Одна зі сцен в коміксу жахливим чином нагадує ту, яку він реалізував в житті – на ній зображена оголена жінка в залитому кров’ю ліжку.

Яна Касьян емігрувала в США в 2014 році. Поховали дівчину на Північному кладовищі на Київщині.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.