Кривавий день конституції, у наслідок обстрілу з боку російських окупаційних сил загинуло п’ятеро бійців.. Герої не вмирають!

Вчора, у наслідок обстрілу з боку російських окупаційних сил смертю хоробрих загинули троє наших побратими.

Весь вчорашній день позиції холодноярців під Богданівкою були під обстрілами. З ранку терористи били протитанковими керованими ракетами, вели вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Приблизно о 16:00 бойовики використали заборонену Мінськими домовленостями зброю – артилерію та 120-мм міномети.

 

 

В наслідок обстрілу смертельні поранення отримали холодноярці – справжні воїни, чудові люди та віддані патріоти України.

35-річний солдат Олександр Борисович Холін із міста Вовчанськ Харківської області захищав Україну у складі 93-ї бригади з квітня 2016 року. Ветеран бойових дій на Луганщині (Кримське) і на Донецькому напрямку. Вдома Олександра не дочекалася з війни дружина Янина.

Солдату Володимиру Володимировичу Дьяченку в цьому році виповнилося 50. У селі Семенівка Томаківського району Дніпропетровської області у полеглого воїна залишився син Руслан.

З Дніпропетровщини був родом і третій загиблий – солдат Дмитро Васильович Петрушенко 1971 року народження. Його поховає власний батько…

Кожен з полеглих опинився на фронті не випадково. Чоловіки зробили свідомий вибір та виконали військовий обов’язок до кінця. Ціною власного життя…

Їх смерть не буде даремною. Справу полеглих Героїв продовжать їх побратими. Аж до самої перемоги і звільнення України від окупантів!

Командування та товариші Олександра Холіна, Володимира Дьяченка та Дмитра Петрушенка висловлюють глибоке і щире співчуття рідним та близьким загиблих побратимів.

Слава Україні! Слава полеглим Героям!

P.S. Як повідомила прес-служба Операція об’єднаних сил / Joint Forces Operation, за уточненими даними розвідки 10 бойовиків російських окупаційних військ знищено, 7 поранено.

Двоє бійців померли в лікарні.

#93ОМБр #ХолоднийЯр #обстріл #Герої #mechanisedtroops #Ukraine #war #Hero

Вічна Пам’ять Героям які віддали найцінніше – своє життя, за всіх нас…!

Герої Не Вмирають!
Герої Не Вмирають!
Герої Не Вмирають!

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.