На Прикарпатті блискавка влучила у двох жінок

Нещасний випадок стався вчора близько 21 години в с. Глибоке Богородчанського району.

Внаслідок попадання удару блискавки травмовані дві жінки 1984 та 1993 років народження, яких в стані середньої важкості госпіталізували до Богородчанської ЦРЛ, інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Як писав КУРС, вчора негода наробила чимало лиха. У Франківську затопило вулиці, а Бистриця Солотвинська змила пляж на Набережній. Також вийшла з берегів річка Лімниця.

29 – 30 червня в зв’язку з продовженням випадання сильних дощів, місцями дуже сильних очiкується продовження пiдйому рiвнiв води на річках басейнів Дністра та Пруту на 2 – 3,5 м над передпаводковим. Вода вийде на заплаву на річках Чечва, Сукель, Ворона, у верхів’ї Бистриці Надвірнянської. Можливе затоплення заплави, с/г угiдь, в гiрських та передгiрських районах можливе досягнення вiдмiток початкового затоплення госпоб’єктiв, будинкiв в окремих низькорозташованих населених пунктах. При дуже сильних дощах посилюється можливість формування значного мiсцевого та схилового стоку, в горах утримується загроза утворення селiв.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.