“Тепер збираюся перемогти в Москві”: Олександр Усик впевнений у виїзній перемозі

Український чемпіон в першій важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) впевнений в перемозі над росіянином Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО) в Москві.

Нагадаємо, що бій між українцем і росіянином відбудеться 21 липня в Москві в “Олімпійському”. Їх очна сутичка повинна пройти в фіналі турніру Всесвітня боксерська суперсерія (WBSS).

“Я знову їду на територію суперника. Я зробив це з успіхом в чвертьфіналі та півфіналі, тепер збираюся перемогти в Москві”, – цитує слова Олександра Усика офіційний сайт Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).

Спочатку поєдинок Усик – Гассієв повинен був відбутися 11 травня в столиці Саудівської Аравії Джидді, але був перенесений на невизначений термін. Організатори бою обіцяли, що фінал відбудеться цього літа. Потім стало відомо, що Усик трaвмувaв руку під час тренування.

Зовсім недавно стало відомо, що квитки на бiй Усик – Гассієв можна буде купити за ціною від 2000 до 150 000 рублів (за нинішнім курсом – від 800 до 61 000). Продаватися пропуску почнуть з 25 червня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.