Жорстоке вбивство жінки у ліфті: у Києві затримали підозрюваного (фото)

У Києві поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки, яку вчора, 4 липня, знайшли в ліфті з множинними ранами.
Патрульні зустріли підозрюваного у Києво-Святошинському районі, повідомляє повідомляє «Київ оперативний» у Facebook.

Під час патрулювання території Києво-Святошинські правоохоронці помітили чоловіка, який підозрюється у вбивстві жінки в Голосіївському районі Києва. Шансів на втечу вже не було, миттєво затриманий», – сказано в повідомленні.

«Під час патрулювання території Києво-Святошинські правоохоронці помітили чоловіка, який підозрюється у вбивстві жінки в Голосіївському районі Києва. Шансів на втечу вже не було, миттєво затриманий», – сказано в повідомленні.

Як писав «Вголос», у Києві на проспекті Академіка Глушкова, 41, виявили понівечений труп жінки. Тіло знайшли в ліфті на 8 поверсі.

У Києві на проспекті Академіка Глушкова, 41, виявили понівечений труп жінки. Тіло знайшли в ліфті на 8 поверсі.

Виклик на лінію 102 надійшов вчора, 3 липня, близько 17:20, повідомляє «Інформатор».

За словами поліцейських, жителі під’їзду виявили тіло жінки без ознак життя. Весь ліфт був залитий кров’ю. Загиблою виявилася мешканка цього під’їзду, 1952 року народження.

За попередньою інформацією, загиблій нанесли численні ножові поранення і удари молотком. Криваві сліди тяглися від під’їзду за ріг будинку. У сміттєпроводі був знайдений закривавлений кухонний ніж. Також поліцейські виявили рукоятку молотка.

Встановлено особу підозрюваного, ним виявився житель цього ж під’їзду, Танасійчук Олександр Дмитрович, 1977 року народження.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.