Дієтолог голлівудських зірок розповіла про диво-коктейль для схудення

Кімберлі Снайдер допомагала багатьом знаменитостям повернутися у форму.

dieta

Ранок вона радить починати зі склянки води з лимоном – аби запустити обмін речовин. У такому напої міститься вітамін C і ензими. Крім того, він очищує печінку і готує організм до прийому їжі. Каву можна випити і по дорозі на роботу. Також можна почати день із фірмового коктейлю Кімберлі.

У блендері необхідно змішати дві склянки води, жменю шпинату, жменю салату романо, сік половини лимона, 3-4 палички селери, банан, персик і яблуко. Такий напій наситить організм вітамінами і мінералами, покращить стан шкіру.

На сніданок не можна їсти яйця — дієтолог впевнена, що нашому організму дуже важко переварити зранку яєчний білок. Тіло витрачає чимало сил, тому через кілька годин ви вже дуже голодні і руки самі тягнуться до солодощів, які здатні швидко заповнити запаси енергії. Відмовлятися від яєць не обов’язково, але краще їсти їх у другій половині дня.

Кімберлі Снайдер не підтримує захоплення соками і дієтами на їх основі. Навіть в свіжих соках багато фруктози і калорій, що погано впливає на рівень цукру. Набагато краще замінити соки на смузі, в яких багато клітковини, що очищує організм від шлаків і токсинів.

Починайте обід або вечерю в ресторані з салату. Не варто спокушатися апетитними закусками або супом. Подумайте заздалегідь, які продукти ви виберете: білкові або крохмалисті. Наприклад, ви хочете курку. Вибирайте курку і брокколі, а не курку і картоплю.

“Я, наприклад, просто замовляю тарілку овочів. І ні в якому разі не вечеряйте пізно. Ніякого тваринного білка за дві години до сну. За годину можна дозволити собі щось легке”, – підкреслила дієтолог.

Кімберлі Снайдер – автор популярного бестселера The Beauty Detox Solution. Протягом декількох років вона пропагує здоровий спосіб життя і детокс, завдяки яким очищається організм, знижується вага і поліпшується здоров’я.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...