У Харкові горіла 5-поверхівка, людей рятували через вікна

У Харкові в ніч на суботу сталася пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку, під час якої було врятовано 24 людини, а також евакуйовано 85 мешканців.

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, о 03:09 на номер “101” надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у п’ятиповерховому житловому будинку за адресою: м. Харків, Індустріальний район, проспект Олександрівський, 87.

По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що горить хол та коридор на 4-му поверсі п’ятиповерхового будинку коридорного типу. Площа пожежі склала близько 80 кв.м.

“Мешканці квартир на 4-му поверсі не могли самостійно покинути власні помешкання та з вікон просили про допомогу. Бойові розрахунки рятувальників відразу були розподілені для рятування мешканців будинку по сходовій клітині та з вікон по автодрабинах, а також для гасіння осередку пожежі”, – розповіли в ДСНС.

Всього особовим складом підрозділів ДСНС було врятовано 24 людини з них 2 дітей, а також евакуйовано 85 мешканців будинку. Загиблих та потерпілих не було.

О 04:16 пожежу було локалізовано, а о 04:18 повністю ліквідовано.

Як зазначили в ДСНС, ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електродроту побутової техніки. Збитки встановлюються.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...