На Прикарпатті раніше судимий чоловік зґвалтував 75-річну пенсіонерку (ФОТО)

Уночі на Надвірнянщині п’яний чоловік проникнув до житлового будинку 75-річної пенсіонерки через шибку вікна кімнати. Він підійшов до жінки і почав душити її за шию, інформує ГУНП в Івано-Франківській області.
Повідомлення до поліції надійшло від сусідки потерпілої. Вона не могла додзвонитися до жінки, тож прийшла відвідати. Зайшовши до будинку, сусідка виявила господиню побитою та відразу ж викликала медиків та поліцію.

Чоловік наніс декілька ударів руками в обличчя, чим спричинив тілесні ушкодження, а після цього застосувавши фізичну силу, всупереч волі потерпілої вступив з нею у статеві зносини.

Під час спілкування з правоохоронцями, жінка повідомила поліцейським особу ґвалтівника, оскільки знайома з ним. Оперативники розпочали невідкладні пошуки зловмисника і вже до кінця дня затримали його по місцю проживання. Ним виявився 48-річний житель сусіднього села, який мав судимість за скоєння низки тяжких злочинів: розбою, крадіжки з проникненням в житло та зґвалтування. За останній злочин судимий у 2016 році й на початку цього року умовно-достроково звільнився.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмисникові загрожує чергове ув’язнення на строк від 5-ти до 10-ти років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.