Шок! Батько знімав порно, використовуючи 8-місячну доньку

Зловмиснику “світить” до 15 років в’язниці.

У Житомирській області затримали 27-річного чоловіка, який виготовляв.

Про це повідомили у Департаменті кіберполіції Національної поліції України.

“12 липня у його квартирі поліцейські провели санкціонований обшук. На електронних носіях інформації, які належать затриманому, поліцейські виявили фото із зображеннями порнографічного характеру за участю малолітньої дівчинки”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, матеріали порнографічного характеру за участю дитини у мережі виявили австралійські правоохоронці.

Після проведення попередньої перевірки було встановлено, що 27-річний мешканець Житомирщини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за створення та розповсюдження предметів порнографічного характеру, вчиняв розпусні дії, імітував статеві акти із власною донькою 2017 року народження, а фото розповсюджував у Інтернеті за допомогою російського веб-ресурсу yandex.ru, доступ до якого заборонений на території України.

Силовики провели обшук у квартирі зловмисника, під час якого було вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон, який чоловік ховав у дитячих іграшках. На телефоні знайшли файли порнографічного змісту за участю дитини.

Наразі вилучена техніка направлена до експертного центру для проведення усіх необхідних експертиз. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...