У Дніпрі водій маршрутки «під наркотиками» їздив вулицями міста

Патрульна поліція затримала чоловіка, який їздив на транспортному засобі в стані наркотичного сп’яніння.

Вчора ввечері правоохоронці в Дніпрі виявили водія «маршрутки», в салоні якого знайшли шприц з наркотичною речовиною. Про це повідомляє патрульна поліція області на своїй сторінці в Facebook.

Підозрілого водія патрульний екіпаж помітив о 17:00 на вулиці Семафорної. Він не включив показник повороту. Всередині маршрутного таксі не було пасажирів. Коли чоловіка попросили надати посвідчення водія, він заявив, що загубив його.
«Поліцейські помітили, що під час розмови людина нечітко говорить, і дуже нервує. Інспектори запропонували йому пройти медогляд щоб переконатися, що він не знаходиться в стані наркотичного сп’яніння. Водій погодився», – йдеться в повідомленні.

Чоловік, збираючи свої речі, намагався приховати якийсь пакет під сидіння. Поліцейські попросили показати його. Як виявилося, у ньому було 4 шприци, в одному з них залишки невідомої речовини. Чоловік зізнався, що там був наркотик.

«На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Водій пройшов медогляд, результат якого буде відомий через 10 днів і написав пояснення в Самарському відділенні поліції. Також на чоловіка склали постанову за ст. 126 ККУ (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів)», – йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...