Ведуча ранкового шоу Неля Шовкопляс почала активно худнути: названа причина (відео)

Ведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс, яка прийшла на кастинг проекту “Модель XL”, почала худнути. Дотримуватися дієти ведучу змусили проблеми зі здоров’ям, пише ТСН.

У студентські роки Неля вела активне життя, її перша робота торговельним представником далася взнаки. Неля танула на очах.

“Я просто почала з другого курсу працювати і майже вся моя робота полягала в тому, що я постійно ходила містом. Я думаю, що саме за рахунок цього я, власне, і була у такій гарній формі. І не худа і не товста. Я була дівчина кpoв з молоком”, – пригадала Шовкопляс.

Та й у вільний час зірка не сиділа на місці. Захоплювалася пішохідним туризмом.

Та згодом Неля вийшла заміж, наpoдила двійнят. Тепер все її життя крутилося навколо хатньої роботи та дітей. Через рік такого марафону, здавалося, у неї більше немає сил.

“Ресурси, вони ж не нескінченні. І чоловік потребує уваги, і діти забирають дуже багато часу. І в усьому цьому найголовніше, що ти губиш себе, ставиш себе на останнє місце”, – зізналася Шовкопляс.

Багато людей намагаються до літа трохи схуднути, щоб не тільки позасмагати на пляжі, а ще й похизуватись стрункістю. Але насправді літо – чудова пора, щоб працювати над собою. Неля Шовкопляс вирішила кинути собі виклик!

Хронічна втoма, стpеси та відсутність реалізації. Неля почала швидко набирати вагу.

“Будь-яку свою проблему психологічну я заїдала”, – поділилася ведуча.

Замість звичних 65 кілограмів, ваги показували 90.

Проте Неля не опускала рук, закінчила школу “1+1 Media” і згодом стала ведучою шоу, про яке давно мріяла – “Сніданок з 1+1”. Шовкопляс полюбила себе такою, якою є.

“Я зрозуміла принаймні, що мене готові сприймати такою, яка я є. Найголовнішою своєю рисою вважаю відкритість, щирість. Мені здається, що це більше впливає на людей, або є більш показовим для людей, аніж моя вага”, – прокоментувала зірка.

Вона досягла поставленої мети, полюбила нову себе та знову відчула життя на смак. Та коли врешті отримала все, що хотіла, нагадало про себе здоров’я. Медичне обстеження показало ризик цукрового дiaбету.

“Я думала, що у мене все добре з організмом. Насправді виявляється, що якщо я нічого не почну зараз змінювати, то у мене може бути цукровий дiaбет”, – розповіла Неля.

Щоб зміцнити здоров’я, Неля піде на кардинальний крок – спробує скинути вагу та повернутися у форму, яку мала у студентські роки.

“Я, звичайно, себе люблю, але я хочу бути здоровою і жити довго. Я хочу, щоб у моїх дітей була нормальна, здорова, активна мама”, – поділилася Шовкопляс.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.