Хлопець тиждень прожив у жіночому гуртожитку і дізнався шокуючі речі. Тепер він дивиться на дівчат по іншому

Один британський хлопець на ім’я Роберто Карлос вирішив тиждень пожити в жіночому гуртожитку, щоб дізнатися усе, що приховують жінки за ідеальним фасадом своєї зовнішності.


За підсумками експерименту, блогер розповів, що дівчата — тільки з вигляду принцеси і досконалості, а насправді вони всюди розкидають свої речі і волосся, обнюхують пахви, користуються чоловічим дезодорантом, годинами стирчать в ванні, приклеюють груди скотчем, щоб вона більш апетитно виглядала в декольте, і роблять ще багато нелогічних і дивних з чоловічої точки зору речей.

На своїй сторінці у Twitter Карлос опублікував 30 шокуючих і не дуже речей, які він дізнався про дівчат. Запис став дуже популярним і набрав понад 230 тисяч лайків і 100 тисяч ретвітів.

1. Коли п’яні дівчата повертаються додому з вечірки, для них будь-яка дрібниця — найсмішніша на світі: «Омойбог, хахаха, я щойно з’їла моркву».

2. Коли дівчата намагаються вести себе тихо, вони роблять неймовірний шум своїм «Шшшшшш».

3. У кожній групі є одна дівчина, яка грає роль мами для всіх інших. Вона допомагає всім зняти макіяж, носить воду і стежить, щоб ввечері всі опинились вдома.

4. Одного разу я пішов в душ і побачив зібрані в купки клаптики волосся, приліплені на стіну!

5. У дівчат приголомшлива кількість різних баночок і пляшечок, просто тисячі їх. Цими незліченними скляночками завалені ванна, всі полки, сумки і навіть підлога.

6. Хлопці, я дізнався, що дівчата приклеюють на груди справжній скотч, щоб вона привабливо виглядала в топі з глибоким вирізом. Уявляєте, просто клейка стрічка!

7. А потім на кухонному столі я знайшов дивні штуки у формі квітів. Виявилося, що дівчата клеять на соски.

8. Є речі, які вони називають курячим філе, і це зовсім не те філе, що ми, хлопці, їмо.

9. Одного разу мене з п’ятої вечора не пускали в туалет, тому що туди до одинадцяти була розписана чергу в душ, а потім ще на три години — на макіяж. «Ні, Роббі, ти не можеш піти в душ, нам потрібно дзеркало!»

10. Всі дівчата носять одяг один одного і змінюються ним, як ніби весь їх гардероб — це один великий безоплатний ринок.

11. Ніч не закінчується відходом з вечірки, о ні. Коли я в 5 ранку намагався заснути у ванній йшло активне засідання на тему того, як поводилися хлопці і наскільки смачними були гамбургери.

12. Дівчата приходять додому такими голодними, просто якесь божевілля. Макарони з майонезом? Давайте, відмінно!

13. Що б я не сказав, це автоматично вважалося неправильним. Так що мені просто довелося змиритися з долею.

14. Дівчата чіпають один одного. Багато.

15. Дівчата розносять в пух і прах всі фрази, які їм пишуть хлопці. Якщо ви думаєте, що ваша дівчина так не робить, напевно, вона прямо зараз сміється над вашим повідомленням.

16. Дівчата обнюхують свої пахви, щоб перевірити їх на свіжість: «Хм, не так вже й погано».

17. Кожен вечір дівчата казали мені час, у скільки ми вирушаємо з дому. Я швидко зрозумів: щоб дізнатися реальний час виходу, необхідно додати до названого 2,5 години.

18. До кінця тижня закінчився мій дезодорант, тому що «чоловічі дезодоранти пахнуть краще».

19. Одна дівчина в групі відповідає за рівне нанесення стрілок на очі. Решта здаються марними.

20. Виявилося, що якщо два дні поспіль забути прийняти протизаплідні таблетки, то цикл зіб’ється. Саме я став живим нагадуванням дівчатам, що потрібно випити таблетки.

21. ЗАВЖДИ ПАМ’ЯТАЙТЕ, ЩО ПІД МАКІЯЖ ПОТРІБНО ОБОВ’ЯЗКОВО НАНЕСТИ ПРАЙМЕР.

22. Щовечора під час зборів на вечірку я десятки разів чув фразу «Божечки, я така жирна, я в це не влізу».

23. Хлопці, вони завжди будуть переодягатися по кілька разів! Зробіть собі послугу і ідіть поспіть. Думаєте, якщо вона приміряє третій вбрання, то скоро буде готова? Ха.

24. «Чи повинна я одягти штани до нього?».

25. Дівчата починають пакувати валізу за 30 хвилин до того, як потрібно їхати, тому що половина речей потрібна їм кожну хвилину.

26. У кожної дівчини є дві косметички. Одна з косметикою, яка їм дійсно постійно потрібна, а інша не використовується ніколи. У ній повно всяких штук, до яких вони навіть не торкалися, але її завжди беруть з собою.

27. Коли я намагався робити дівчатам компліменти, від мене відмахувалися, як ніби це сарказм. «Ти чудово виглядаєш!» — «Ой, відвали, Роббі».

28. Куди б ви не кинули погляд, скрізь будуть невидимки для волосся. Підлогу? Невидимки. Ліжко? Невидимки. Душ? Знову невидимки.

29. Волосся буде всюди. Всюди.

30. Будити вранці дівчат — ризикована справа: «Роббі, заради всього святого, вимкни свій довбаний будильник».

Бонус: Будь-яка дівчина готова вищипнути брови чоловікові: «Роббі, це не буде боляче, обіцяю».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...