На Вінниччині розлючений тесть зарізав зятя (фото)

Обидва чоловіки під час конфлікту перебували в стані алкогольного сп’яніння.
Як повідомляє Магнолія- ТВ, 14 липня у с. Жахнівка Тиврівського району під час сварки місцевий житель наніс смертельні ножові поранення своєму зятю.

Близько першої години дня до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу одного з будинків на вул. Шевченка сталось вбивство.

Як розповів начальник Тиврівського відділення поліції Олександр Плем’яник, на місці скоєння злочину працівники встановили, що за місцем проживання під час сварки 59-річний місцевий житель наніс смертельні ножові поранення своєму зятю. Зазначається, що обоє учасників конфлікту перебували в стані алкогольного сп’яніння. Підозрюваного поліцейські затримали на місці вчинення вбивства та вилучили знаряддя вбивства – ніж.

За словами затриманого, який вже має судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, під час спільного розпиття спиртних напоїв його 37-річний зять непристойно висловився на адресу падчерки. Схопивши кухонного ножа з метою покарання зятя, правопорушник вдарив родича ножем в область серця. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер миттєво.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (вбивство). Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Будинок, у якому сталося криваве вбивство.

Сліди крові на місці вбивства.

Ніж, яким тесть завдав смертельного удару зятеві.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.