Його батька притиснуло машиною, він помирав, не маючи можливості дихати, тоді цей 8-річний малюк зробив неможливе!

Все сталося в той день, коли Стівен Паркер з двома синами, Масоном і Джеком, займалися ремонтом сімейного автомобіля на задньому дворі будинку.

Все сталося в той день, коли Стівен Паркер з двома синами, Масоном і Джеком, займалися ремонтом сімейного автомобіля на задньому дворі будинку. Щоб підняти машину домкратом, Стівену і його синові Мейсону, якому на той момент виповнилося 17 років, довелося докласти чимало зусиль.

Після підйому автомобіля Мейсон випадково впав. Він пішов у хату, щоб обробити садину, поки батько і 8-річний Джек залишалися у дворі.

Притиснуло автомобілем

Коли старший син Мейсон займався обробкою ран в будинку, сталося немислиме. Домкрат ослаб і машина, під якою знаходився Стівен, всією вагою завалилася на чоловіка, позбавивши його можливості дихати.

«Я був у пастці і зовсім не міг рухатися», — розповів Стівен в інтерв’ю.

Джек був з іншого боку машини і не бачив того, що сталося. Стівен знав, що у нього є тільки один шанс вижити: комусь доведеться підняти важку машину за допомогою домкрату.


Майже втратив свідомість

Спочатку Стівен не кликав Їх на допомогу, бо не хотів, щоб його син відчував провину у випадку, якщо йому не вдасться підняти машину. Але через кілька секунд він зрозумів, що втрачає свідомість, і, врешті-решт, покликав 8-річного хлопчика.

Джек відразу зрозумів серйозність ситуації. Але Стівен ледь пам’ятає, що відбувалося далі.

«Я відключився. Я вже нічого не відчував», — говорить він.

Підняв домкрат

Від смерті під машиною Стівена відділяли всього кілька хвилин, за які потрібно було підняти важкий автомобіль за допомогою домкрата. Його єдиний шанс вижити був у руках 8-річного Джека.

Хлопчик не вагався. Він використовував всі свої резервні сили, щоб підняти машину і врятувати життя батька. Незважаючи на те, що він важив 21 кілограм, за кілька хвилин йому вдалося підняти машину, і тим самим зберегти життя свого батька.

«Мені було страшно, я не думав, що зможу підняти машину. Але я просто продовжував намагатися», — сказав Джек в інтерв’ю.

Сім’я Паркер не сумнівається — в той день їм допоміг ангел-охоронець.

«Це змусило мене повірити в те, що ми не самотні. Існує вища сила, яка доглядає за нами», — говорить Стівен.

Незалежно від того, у що ви вірите, те, що сталося в родині Паркер, не можна назвати інакше, як дивом. Коли 8-річна дитина робив все можливе, щоб врятувати життя свого батька, якась невідома сила допомогла йому підняти важкий автомобіль за допомогою домкрата.

Я не сумніваюся в тому, що ангел-охоронець прийшов на допомогу сім’ї в той день і дав хлопцеві силу, яка йому була необхідна для порятунку його батька.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...