Кейт Міддлтон в наряді від Dolce & Gabbana відвідала жіночу в’язницю (фото)

Через кілька годин після появи на червоній доріжці прем’єри фільму “Вуличний кіт на прізвисько Боб» (A Street Cat Named Bob) в Лондоні герцогиня Кембриджська вирушила в місто Глостер, де відвідала жіночу в’язницю і центр підтримки жінок, які зазнали насильства в сім’ї.

keyt keyt2-e1478454299855

Для свого візиту герцогиня Кетрін вибрала блідо-блакитне пальто і спідницю від Dolce & Gabbana, пише The Daily Mail.

В рамках свого візиту Кетрін, яка веде активну роботу, що стосується психологічного здоров’я британців, поспілкувалася з представниками організацій, щоб дізнатися, якого роду підтримка доступна жінкам-ув’язненим і їх сім’ям, які живуть зі складними соціальними проблемами, а також дізналася історії жінок, яким допомогла реабілітація в центр Нельсон TRUST жінок.

Вона обговорила соціальні питання з співробітниками центру, який щорічно допомагає понад 500 жінкам, прагне знизити рівень злочинності і надає підтримку колишнім ув’язненим.

“Ми знаємо, що в герцогині є особливий інтерес до цієї області, і вона розуміє потреби тих жінок, які до нас звертаються Вона дуже надихаючий людина, її ідеї і її щирість дійсно вражають.”, – Розповів пресі Джон Тролан, керівник центру Нельсон Trust жіночий центр.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...