«Поки тато воює з Росією»: у мережі обговорюють доньку Порошенка, яка знялась у російському серіалі (відео)

Євгенія Порошенко знімалась у російському серіалі «Повернення Мухтара – 8» у той час, коли у зоні АТО тривали криваві бої і гинули українські бійці.

Про це пишуть користувачі Фейсбук в одній із популярних спільнот.

До допису також прикріплене відео, у якому дружина українського президента Марина Порошенко розповідає про зйомки своєї доньки ведучій програми «Світське життя» Каті Осадчій.

«Кожна дівчинка мріє бути акторкою. Зараз ці мрії втілюють мої діти. Женя, наприклад, проходила кастинг на зйомки в серіалі «Повернення Мухтара», знялася там в епізодичній ролі. І була дуже щаслива », – розповіла перша леді України.

Євгенія Порошенко задіяна у 8-й серії 8-го сезону, який з’явився ще в 2012 році. На той момент дівчинці було 12 років. Епізод називається «У пошуках Герцога», а Жені дісталася невелика роль дівчинки з котом. Вона з’явилася в кадрі тричі.

«Частина серій «Мухтара» знімали в Києві за участю багатьох українських акторів на другорядних ролях. Серіал йде на російському каналі НТВ. До речі, Державне агентство України з питань кіно заборонило показ ряду російських серіалів, які «пропагують силові структури РФ». За дивним збігом обставин, «Повернення Мухтара» серед них немає», – пишуть у соцмережі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.