Тіло українського туриста, якого вбив росіянин у Туреччині, привезли на батьківщину

До Запоріжжя у четвер літаком доставили тіло українця Андрія Сови, який помер після бійки з росіянином у турецькому готелі.

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Це був не спеціальний борт, а пасажирський літак, який виконував рейс «Запоріжжя – Анталія». Для того, аби перевезти труну із загиблим, уповноважені співробітники спецслужб країни, в якій сталася трагедія, видають свідоцтво про смерть, довідку про те, що ані в тілі загиблого, ані в труні немає заборонених речовин. Далі тіло бальзамувалося згідно із нормами. Тобто люди, які оформлювали документи і відправляли тіло, брали на себе відповідальність», – прокоментували на запорізькій митниці.

Після виходу з літака усіх пасажирів труну з тілом загиблого перевезли до митного складу. Родичі Андрія Сови з самого ранку приїхали до аеропорту, проте від спілкування з журналістами відмовилися.

Нагадаємо, 14 липня стало відомо, що в одній з лікарень Туреччини помер 57-річний український турист із Запоріжжя. Він тиждень перебував у комі після того, як 7 липня його побив турист з Росії на курорті в Анталії. Інцидент стався на території готелю «Ganita holiday village» у місті Аланья, провінція Анталія.

Водночас, росіянину Андрію Похвальному, який забив до смерті українського туриста Андрія Сову, заборонили виїжджати з країни. Підозрюваному не дозволили покидати територію Туреччини протягом розслідування кримінальної справи. Однак 16 липня з’явилась інформація, що його відпустили відразу після виплати штрафу в розмірі $800.

Після того, як українець помер, прокуратура міста Аланія подала апеляцію, і Андрія Похвального затримали, і 17 липня суд постановив заарештувати росіянина. Наразі він перебуває під вартою, триває розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.