Ми все життя ходимо в туалет неправильно

Існують певні дії нашого повсякденного життя, які ми робимо машинально, не задумуючись, наскільки ми правильно це робимо. Чистити зуби, стригти нігті, ходити в туалет – настільки базові дії, що, здається, важко їх зробити неправильно.

Sick woman having a stomachache

Але ми помиляємося, виявляється ми всі ходимо в тулет неправильно. Напевно, майже всі сидять на унітазі приблизно, як показано на малюнку ніжче.

Отже дорогі друзі, ми всі робимо це неправильно. Це насправді дуже серйозне питання, яке може допомогти вирішити проблеми з кишечником.

Позиція 90° ( яку ми приймаємо майже всі ) призводить до того, що нyтpощі залишаються майже запечатані, що ускладнює евaкyацію випоpoжнень. Через це ми повинні докласти зусіль, щоб виконати те, що має бути природним і простим. В кінцевому рахунку, і в гіршому випадку, може виникнути зaпoр, гемоpoй, синдром подразненого кишечника і т. д.

Положення в 35º помітно впливає на нахил нашого кишечника. Перш ніж туалети були винайдені, це була природна поза, щоб евaкyювати наші фeкaлії. У цьому положенні пряма кuшка набагато краще виконує свою функцію. Коротше кажучи, випopoжнитися у цій природній позі буде набагато легше.

Переробити всі наші туалети, щоб вони мали правильну поставу, не є можливим. Але є спосіб набагато більш простий, дешевий і практичний. За допомогою невеликої табуретки, ми отримаємо бажаний ефект: ходити в туалет регулярно.

Якщо подумати, це цілком логічно, наш організм був створений, щоб сидіти навприсядки під час випopoжнення. Тому скористайтеся цією порадою, особливо якщо у вас часті закрепи.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.