Патріот – це той, хто платить в Україні податки: Зеленський звернувся до «дорогого героя» Усика (відео)

Комік та шоумен, актор «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський «оригінально» привітав абсолютного чемпіона світу, українського боксера Олександра Усика з перемогою в поєдинку з росіянином Муратом Гассієвим.

Відповідне відео Зеленський виклав у своєму Facebook.

«Олександре Усик, з перемогою!» – коротко підписав відео комік.

«Дорогий ти наш, шановний спортсмене! Вітаємо тебе від усього «Кварталу» з офігенним боєм, з крутою перемогою! Не вітав тебе відразу після бою, тому що вважав, що цю перемогу ти повинен, насамперед, ділити зі своїми близькими, рідними, зі своєю сім’єю», – зазначив Зеленський.

«Зараз обговорюють – герой ти України чи ні, давати тобі Героя чи ні. Ну, ти ж знаєш, що герой – це той, хто захищає гідність нашої країни, тож ти для нас – герой! Все інше –неважливо. І патріот, тому що, як каже одна моя знайома, патріот України – це той, хто платить у цій країні податки. Тож зі святом тебе і перемог! Щасти!» – наголосив Зеленський.

Раніше віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко дорікнув Усикові за виступ в РФ, наголосивши, що через виступи українських спортсменів у РФ, Україна не зможе доводити світові агресію Кремля.

Нагадаємо, Олександр Усик став переможцем фінальної суперсерії боксу у важкій вазі та завоював титул абсолютного чемпіона світу, здолавши росіянина Мурата Гассієва. Усик здобув Кубок Мохаммеда Алі, об’єднавши чотири титули в першій важкій вазі — WBA, IBF, WBA, IBF.

Прем’єр-міністр також назвав перемогу боксера історичною і запропонував дати Усику звання Героя України.

Тренер росіянина Мурата Гасієва Абель Санчес також заявив про бажання провести бій-реванш з українцем Олександром Усиком.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.