“Вільні люди мають зброю”: В Мережі з’явилися фото дочки Ляшка з автоматом Калашникова

Залишився всього місяць літніх канікул і почнеться навчальний рік. Діти політиків і чиновників не соромляться викладати фото з своїх відпусток в соціальні мережі. Стало відомо, чим займаються Влада Горбенко, дочка головного радикала Олега Ляшка, і Олександра Бут, дочка заступника начальника Головного слідчого управління Національної поліції Дмитра Бута.

Дочка лідера Радикальної партії була в Житомирській області, де зробила традиційне для липня фото в соняшниках, а також виклала пару знімків того, як вона в Кагарлику (Київська область) стріляє посеред поля.

Відзначимо, що фото з модернізованим автоматом Калашникова в руках Влада супроводжує хештегом “Вільні люди мають зброю”.

В цей же час Олександра Бут, дочка заступника начальника Головного слідчого управління Нацполіціі, яка вчиться в коледжі в Англії, свої канікули проводить на Лазурному березі Франції.

Дівчина фотографується на набережній, демонструє наряди і ходить по ресторанах. Нагадаємо, Олександра стежить за модою і носить брендові речі і аксесуари. Наприклад у неї є клатчі Louis Vuitton, Chanel, Gucci речі від Topshop, Zadig & Voltaire і Max Mara.

Судячи з геолокації, вона відвідала “Кокіяж Бран” (Coquillages Brun), один з найпопулярніших рибних ресторанів на набережній Круазетт.

Це популярне у туристів місце, де подають устриці, омари, лангустіни і різноманітну рибу. Наприклад, велика тарілка морепродуктів тут коштує € 59.

Однак дочка слідчого сфотографувала свій десерт – пиріг з кулькою морозива.

До речі, до того як вирушити до Франції, дочка Бута відпочивала на морі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.