«Задушив, дорізав і втопив у ванній»: В Миколаєві п’яний військовий жорстоко вбив 22 річну дівчину

Миколаївська поліція опублікувала відеозапис з попереднім опитуванням вбивці 31-річної жінки. У середу, 25 липня, в центрі Миколаєва в квартирі був виявлений труп молодої жінки зі слідами насильницької смерті. Загибла стояла на колінах з головою, опущеною в ванну з водою і кров’ю.

Підозрюваний у вбивстві – 22-річний діючий військовий – розповів, що зі своєю жертвою познайомився в інтернеті, у них зав’язався роман на відстані.

Потім пара зустрілася в реальному житті. А напередодні вони, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почали сваритися. Атовець втратив самовладання і захватом ззаду задушив подругу.

Цього йому здалося недостатньо, він взяв ніж і добив жертву декількома ударами в серце. Потім, помітивши, що з трупа тече кров, набрав ванну і звісив тіло жінки на її бортик. Після вбивства горе-коханець забрав свої речі і, прихопивши ноутбук і мобільний телефон загиблої втік.

Поліція знайшла вбивцю по зданим в ломбард краденим речам, також знайшла таксиста, який вивозив вбивцю за місто. Той визнає провину і розкаюється, звинувачуючи у всьому алкоголь

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.