“Намагалися його відмовити, та він нікого не слухав”: Дитяча розвага закінчилася трагічно

У Тернопільській області втопився 15-річний підліток. Нещасний випадок стався на ставку біля села Іква Кременецького району.

“Дев’ятикласник відпочивав разом з друзями. Спочатку він не заходив у воду, тому що не вмів плавати, але в якийсь момент все ж вирішив скупатися. Однолітки, які були поруч, намагалися його відмовити, та хлопець нікого не слухав”, – повідомляють у поліції.

Як розповів один з очевидців події, дев’ятикласник почав тонути приблизно за десять метрів від берега. Підлітки кинулися його рятувати, але безрезультатно, і почали кликати на допомогу.

Тіло хлопця з води дістали товариші. Реанімаційні заходи проводила бригада “швидкої”, яка прибула за викликом, але повернути до життя дитину не вдалося.

Для встановлення причини смерті тіло загиблого направлено до моргу Тернопільського обласного психоневрологічного диспансеру.

За офіційними даними, це вже другий випадок з початку року, коли на водоймах області гине дитина. В цілому кількість утоплених становить 30 осіб.

Раніше в селі Старий Добротвір Кам’янка-Бузького району Львівської області трагічно загинула трирічна дівчинка. Як виявилося, з 33-річним вітчимом дитина пішла на річку Західний Буг. За словами чоловіка, дівчинка, граючи, посковзнулася на плиті і впала в річку. Течією її затягнуло під воду, і врятувати її не вдалося.

А на Буковині, в селі Недобоївці Хотинського району, втопилася 11-річна дитина. Трагедія сталася під час купання у водоймі штучного походження, де глибина на всій площі становить близько 5 метрів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.