У Чернівцях хлопець, під дією наркотиків, намагався стрибнути з 10-го поверху (ВІДЕО)

Інцидент стався 26 липня на вулиці Рівненській. Перехожі побачили, як хлопець виліз з вікна 10-го поверху та намагався стрибнути. Люди одазу викликали патрульних на місце пригоди.

На вул. Рівненську, де відбувалася вся історія прибули 4 екіпажі патрульних, 2 машини рятувальників та швидка.

У патрульній поліції розповіли, що хлопець був під дією наркотиків, коли намагався стрибнути. Їм вдалося врятувати чернівчанина. Медики, які оглядали хлопця, підтвердили стан наркотичного сп`яніння.

#новиниче Сьогодні, 26 липня, у Чернівцях на вулиці Рівненській молодий хлопець намагався стрибнути з 11 поверху будинку. . . На місце одразу прибули 4 машини поліції, 2 машини ДСНС і швидка. . . За словами очевидців, чоловіки з ДСНС нічого не робили, на запитання людей відповідали «ми можемо тільки драбинку поставити, але без команди старших ми не можемо цього зробити, не хочемо на себе таке брати». . . Як стверджують свідки, поліцейські, пробравшись у квартиру, врятували його. То ж наразі хлопець знаходиться під наглядом відповідних служб. . . Згідно з отриманою інформацією від очевидців, медики кажуть, що парубок був під впливом наркотичних засобів.

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Я ЛЮБЛЮ ЧЕРНІВЦІ ❤️ (@chernivtsigram) on

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.