На Львівщині п’яний депутат зачіпив маршрутку, вилетів на узбіччя і вбив велосипедистку (фото)

Учора, 28 липня, о 12:33 год у с. Новий Витків Радехівського району Львівської області на автодорозі “Червоноград-Радехів” сталася смертельна ДТП.
Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Повідомляють, що 43-річний мешканець Сокаля, перебуваючи за кермом автомобіля “Фіат Скудо”, здійснив дотичне зіткнення із автобусом “БАЗ” сполученням “Тернопіль-Червоноград”. Після зіткнення мікроавтобус наїхав на велосипедистку, мешканку с. Новий Витків Радехівського району, 1946 року народження, яка рухалась по узбіччю дороги.

Унаслідок ДТП остання від отриманих травм загинула на місці події. Водії транспортних засобів та пасажири автобуса тілесних ушкоджень не отримали.

Причини та обставини події з’ясовують.

Разом з тим, журналістка Вікторія Балицька написала на своїй сторінці у Facebook, що ймовірний винуватець аварії – депутат Сокальської міської ради Василь Петрушка.

“У крові депутата було 1,5 проміле. Він є депутатом сокальськоі міськради від «Волі» і працює у Центральній районній лікарні Сокаля (якщо вірити даним з його декларації та інформації в неті). Вік 43 роки. У рейсовому автобусі «Рівне-Червоноград» були пасажири але ніхто не постраждав.

Попередньо винуватець аварії пан Петрушка. Деталі згодом. Сподіватимемося, що не уникне…Хоча, є у мене інформація, що його ушпиталили і лікарі намагаються там щось мутити!” – написала Балицька.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.