Шахраї вкрали гроші, які збирали на трансплантацію серця маленькому закарпатцю

Про злочин повідомила мама хлопчика, який потребує надскладної та дороговартісної операції.

Тепер жінка сподівається, поліція Берегівщини разом із банківською установою знайдуть злочинців, і що вкрадені кошти будуть повернуті.

“Дорогі люди. Повідомляю Вам свій новий телефонний номер: (066) ……….. Старий номер не дійсний.

Я була змушена змінити свій номер через злочин, який був вчинений вчора відносно Дмитрика і всіх нас. Ощадбанк не зміг забезпечити надійну безпеку коштам, які ми довірили цьому банку – вчора невідомі особи через електронну систему UKR KYIV MBK-PORTMONE списали з нашого банківського рахунку суму 4565,19 доларів + 30,66 доларів комісія банку, тобто разом у нас вкрали 4595,85 доларів.

Я відразу написала заяву у поліцію про вчинення злочину, а сьогодні зранку подала заяву до Ощадбанку із вимогою пояснень щодо шахрайського списання коштів з рахунку.

Ми сподіваємось, що Поліція Берегівщини разом із Ощадбанк знайдуть злочинців, і що вкрадені кошти будуть нам повернуті.Я довірилась ДЕРЖАВНОМУ Ощадбанк і була повністю впевнена у тому, що саме цей банк захистить і збереже гроші. Нажаль, шахраї обійшли безпеку банку.

Про хід слідства та про рішення Ощадбанку я Вам повідомлю”, – написала Ганна Пальок у спільноті допомоги в соцмережі Фейсбук “Дмитрик Пальок – шлях до одужання. Трансплантація серця”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.