«Гладив стегна і шепотів на вухо»: у мережу потрапило відео подружньої зради чоловіка Ані Лорак (відео)

Журналістам вдалось відзняти, як Мурат Налчаджиоглу обіймається із незнайомкою у караоке-барі.


Поки Ані Лорак запалювала на фестивалі «Жара» у Баку з Кіркоровим та Лазарєвим, але її чоловік Мурат Налчаджиоглу також не сумував. Журналісти заскочили його в одному з київських караоке-ресторанів. Там чоловік Лорак весь вечір тримав за руку незнайомку, гладив внутрішню сторону її стегна і щось шепотів їй на вухо, пише ТСН.

Пізніше папараці вдалося з’ясувати, що незнаймкою є київська тусівниця Яна Бєляєва, яка займається продажем речей в Instagram. Дівчина часто відвідує заклад Мурата у центрі української столиці.

Ресторан Яна та Мурат покинули разом.

Ані Лорак це поки ніяк не прокоментувала.

Нагадаємо, Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу 2009 року. У подружжя є 7-річна донька Софія.

Пока Ани Лорак @anilorak выступает на всевозможных фестивалях, её муж тоже срывает аплодисменты — в киевском караоке-клубе. Нам стало известно, что муж Ани Лорак Мурат Налчаджиоглу @muratnalca проводит вечера в объятиях молодой киевлянки. Бурное свидание попало в объектив нашего гражданского журналиста. Весь вечер турецкий бизнесмен не отрывал глаз и рук от своей спутницы: Мурат нежно обнимал девушку, гладил внутреннюю сторону её бедра и что-то шептал ей на ухо. Караоке пара покинула также вместе далеко за полночь и изрядно навеселе. Нам удалось узнать, ради кого Мурат пожертвовал репутацией образцового семьянина и отношениями с Ани. Подробнее – по ссылке в профиле! А вы бы простили измену?

A post shared by SUPER (@super.ru) on

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.