У Хмельницькому п’яний молодик викинув собаку з 9-го поверху (відео)

25-річний підозрюваний стверджує, що тварина сама вискочила через відчинені двері балкону та випала із вікна.

У мікрорайоні Озерна міста Хмельницького 29 липня близько 12-ї години ночі до поліції надійшло звернення з повідомленням про те, що з вікна житлового будинку викинули собаку. Тварину знайшли без ознак життя.

Про це повідомила речниця обласної поліції Світлана Свідерська, передає ТСН.

Свідки події та зоозахисники стверджують, що тварину викинув із 9-го поверху її власник — 25-річний місцевий житель. Крім того, на Facebook-сторінці зоозахисної організації «Врятуй життя» з’явився допис із відео, на якому підозрюваний різко спілкувався з правоохоронцями.

Сам підозрюваний заявив працівникам поліції, що взяв собаку для того, щоб прихистити та нагодувати. За його словами, поки тварина перебувала в кімнаті, він на кухні готував їй їжу. Згодом собака раптово вискочив через відчинені двері балкону та випав із вікна.

Наразі у поліції проводять перевірку, встановлюють свідків, які можливо були присутні на місці події. Речниця поліції закликала свідків події звертатися до відділків поліції, аби встановити правдивий перебіг інциденту.

Подія зареєстрована в журналі єдиного обліку Зарічанського відділення поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України («Жорстоке поводження з тваринами»). Стаття передбачає штраф 50 неоподаткованих мінімумів (850 грн.) або позбавлення волі до 6 місяців.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.