Вже 30 постраждалих: У Києві люди масово отруїлися шаурмою

У Києві люди масово отруїлися шаурмою, купленою в кіоску біля станції метро “Дарниця”. Всі вони госпіталізовані і проходять лікування.

Про це повідомив начальник Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан. За його словами, після цього інциденту вони почали перевірку точок швидкого харчування.

“30 липня надійшло повідомлення від однієї з лікарень Києва, що до них із ознаками отруєння доправлено п’ятьох осіб. В усіх були одні й ті самі ознаки – блювота, температура, діарея”, – розповів Рубан.

Однак пізніше стало відомо, що кількість постраждалих зросла до 16. У прес-службі Національної поліції Києва повідомили, що почали розслідувати факт масового зараження кишковою інфекцією.

Правоохоронці зазначили, що всі потерпілі їли шаурму, придбану в кіоску на Броварському проспекті.

Увечері вівторка головний позаштатний інфекціоніст МОЗ України Ольга Голубовська заявила, що кількість постраждалих збільшилася до 30 осіб і буде зростати.

“Хворі продовжують надходити, є вагітні, клінічно схоже на сальмонельоз. Захворювання протікає досить важко, з температурою до 40 градусів, різкими болями в животі, блювотою”, – написала вона в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.