Чоловік приховував, що був одружений поки йому не відмовили у виїзді за кордон

Катя не могла приховувати свою радість: через півроку після весілля, вона з чоловіком все таки летить у весільну подорож. Дівчина накупила купальників і написала список подарунків, які хотіла привезти своїм батькам і подругам.

І ось настав довгоочікуваний день вильоту, Катя з Марком приїхали в аеропорт і раптово співробітники повідомляють їм, що він не може покинути країну через несплату аліментів.

Дівчина була обурена, адже у чоловіка немає дітей, але він незабаром зізнався в зворотному.

Катя з Марком познайомилася випадково: у дівчини вдома зламався змішувач і вона викликала слюсаря з керуючої компанії. Їм і виявився Марк.

Чоловік швидко відремонтував поломку і залишив свій номер телефону, щоб якщо знадобиться якась допомога в ремонті, то дзвонила навпростець йому.

Марк дуже сильно сподобався Каті і вона стала час від часу просити його про ремонті того ії іншого. Незабаром поломка була лише приводом для зустрічі і зрозумівши це, чоловік запросив її на вечерю. Так і закрутився між ними роман.

Марк мало розповідав про себе: лише він сказав що родом з невеликого містечка неподалік і у нього крім мами і сестри більше нікого немає з близьких.

Роботи вдома не було і він перебрався в це місто, щоб підзаробити. Але життя в мегаполісі стала йому рідна і він залишився тут жити.

Марк в аеропорту сказав дружині летіти на відпочинок без нього, а він приєднається пізніше, коли владнає всі питання. Але Каті стало цікаво, про яких дітей була мова. Через годину безперервних питань подружжя, він у всьому їй зізнався: він уже один раз був одружений, але пару років тому пішов від дружини і двох своїх дітей.

Він не містив своїх дітей тому, що йому потрібно будувати нову своє життя: оплачувати житло, їжу, одяг. А у колишньої дружини є новий чоловік, нехай він їх і годує. Катя була сильно розчарована словами Марка.

Вона зрозуміла, що виявляється зовсім його не знала. Щоб не втратити хоча б половину вартості путівки дівчина вирушила на відпочинок, а чоловікові порадила вирішити всі проблеми і прилетіти іншим рейсом.

Марк був принциповий і не хотів нічого платити. Катя провівши тиждень відпочинку багато для себе зрозуміла: вона боялася, що якщо у них з чоловіком будуть діти, то він також надійде і з ними.

Повернувшись додому Катя пішла від Марка і подала на розлучення.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.