Ані Лорак відреагувала на зраду чоловіка

Раніше у мережі з’явилося відео, де чоловік Ані Лорак, бізнесмена Мурат Налчаджіолу розважається у компанії іншої жінки в одному з клубів.

Після чого співачка на тривалий час зникла з соціальних мереж і жодним чином не коментувала скaндaл.

Шанувальники Ані Лорак масово почали коментувати останню світлину жінки зі словами підтримки. До сьогодні, співачка не реагувала на повідомлення.

39-річна артистка опублікувала новий знімок в Instagram-сторіз. Ані Лорак позує перед дзеркалом у розкішному чорному платті. Цікаво, що на фото чітко видно руки співачки, а більше – відсутність обручки на пальці.

Нагадаємо, що з Яною Бєляєвою, з якою Мурата днями підловили у його ресторані в центрі Києва, Налчаджіолу знайомий давно.

ЗМІ пишуть, що він знімає дівчині квартиру у столиці, оскільки вона переїхала з передмістя. Також, за чутками, їй чоловік Лорак оплатив декілька плaстичних опeрaцій.

Пока Ани Лорак @anilorak выступает на всевозможных фестивалях, её муж тоже срывает аплодисменты — в киевском караоке-клубе. Нам стало известно, что муж Ани Лорак Мурат Налчаджиоглу @muratnalca проводит вечера в объятиях молодой киевлянки. Бурное свидание попало в объектив нашего гражданского журналиста. Весь вечер турецкий бизнесмен не отрывал глаз и рук от своей спутницы: Мурат нежно обнимал девушку, гладил внутреннюю сторону её бедра и что-то шептал ей на ухо. Караоке пара покинула также вместе далеко за полночь и изрядно навеселе. Нам удалось узнать, ради кого Мурат пожертвовал репутацией образцового семьянина и отношениями с Ани. Подробнее – по ссылке в профиле! А вы бы простили измену?

A post shared by SUPER (@super.ru) on

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.