На Житомирщині чоловік вбив свою 8-річну доньку й вчинив самогубство, на місці трагедії знайшли записку(ФОТО з місця події)

Убивця залишив записку на місці злочину, де пояснив свої дії побутовими негараздами та непорозумінням у родині.

 

На Житомирщині чоловік вбив свою 8-річну дочку, а потім вчинив самогубство. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

За його словами, 5 серпня увечері жителі села Кам’янка Житомирського району виявили на околиці цього села в лісовому масиві автомобіль, в якому були тіла двох людей. Згодом з’ясувалось, що це — 33-річний батько та його 8-річна донька, обидва житомиряни.

За інформацією поліції, яку було зібрано на місці події, чоловік убив дитину, а потім вчинив самогубство.

У ході першочергових заходів встановлено, що чоловік близько 13.00 2 серпня зібрав власні речі та доньки і разом з нею поїхав з дому. Заяв від рідних щодо їх безвісного зникнення до поліції не надходили.

За даними поліції, убивця залишив записку на місці злочину, де пояснив свої дії побутовими негараздами та непорозумінням у родині. Нині правоохоронці встановлюють усі обставини цієї трагедії в рамках розпочатого кримінального провадження.

Також поліція з’ясовує причини, які спонукали чоловіка до скоєння злочину. Розслідування цієї справи триває.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.