“Пошматував тіло і вирішив приховати його в меблях”: На Львівщині чоловік жорстоко зарізав жінку (відео)

На Львівщині 35-річного чоловіка підозрюють у вбивстві своєї колишньої дружини. Поліція вважає, що він зарізав жінку, а потім вирішив приховати тіло в меблях.

За версією слідства, підозрюваний завдав жертві 15 ударів ножем. “Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті цього виник конфлікт. Ножові поранення в область шиї та обличчя, внаслідок чого наступила смерть”, – розповів керівник Бориславського відділу поліції Олександр Закутний.

Наразі відомо, що подружжя було розлучене, але жило разом та виховувало 5-річну доньку. На момент убивства дівчинка була на вулиці. Потім Юрій забрав дитину і пішов жити до товариша. Родичі, які кілька днів не могли додзвонитися до Вікторії, забили на сполох і почали шукати чоловіка. “Його впіймали біля магазину, він каже: ключей нема. А вже у під’їзді смерділо”, – розповів дядько загиблої Омелян Голінгер.

Після виявлення тіла приголомшені родичі кинулися на Юрія – від самосуду того врятували сусіди, які викликали поліцію. У суді підозрюваний із синцями та забиттями, спілкуватися відмовляється. Державний адвокат, якого призначили Юрію, обстоює позицію невинуватості клієнта. “Ми будемо все робити, щоб довести його невинність і щоб людина, яка була два роки в АТО, вийшла з клітки на волю”, – пояснив захисник Михайло Стельмащук.

Сусіди вже бачили Вікторію побитою і знають, що вона писала заяви на чоловіка-тирана, але потім їх забирала – мовляв, мирилися. Останнім часом чвари в колишнього подружжя почастішали, але втручатися сусіди боялися, бо Юрій уже мав судимість. “Останнім часом вони дуже пили, дуже крики були, але що так жахливо – такого навіть ніхто не міг очікувати”, – розповіла сусідка Ірина Коваль. На час слідства суд арештував підозрюваного на два місяці. Його донька в цей час житиме у родичів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.