Хто обійме ключові посади в адміністрації Трампа: The Wall Street Journal дізнався імена кандидатів

Команда Дональда Трампа, який виграв президентські вибори, складає список претендентів на різні посади в його адміністрації.

%d0%b4%d0%b6%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b0%d0%bb

Про це повідомили два джерела в команді Трампа, передає РБК з посиланням на The Wall Street Journal.

За їхніми словами, на посаду генерального прокурора обговорюється кандидатура губернатора Нью-Джерсі Кріс Крісті, який зараз є високопоставленим радником Трампа. На цю ж посаду розглядається губернатор штату Арканзас Аса Хатчінсон.

“Ядро адміністрації Трампа” можуть сформувати колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані, а також екс-спікер палати представників конгресу США Ньют Гінгріч. Газета не пояснює, які посади вони можуть обійняти. На посаду міністра охорони здоров’я і соціальних служб США розглядається кандидатура республіканця Бена Карсона і губернатора штату Луїзіана Боббі Джиндла, стверджують джерела газети.

Колишній губернатор штату Юта Майк Левітт пояснив, що формування команди зараз є пріоритетним завданням. WSJ зазначає, що в перші дні після інавгурації, яка відбудеться 20 січня 2017 року,

Трамп має намір оголосити про вихід США з Транстихоокеанского партнерства і відновити Угоду про вільну торгівлю. Гінгріч у бесіді з WSJ наголосив, що в перші 100 днів президентства Трамп збирається сфокусуватися на проведенні від трьох до п’яти реформ, у тому числі здійснювати контроль на кордоні з Мексикою.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...