Українець став наркобароном у Польщі

Актор Роман Заданюк із Вінниці зіграв у серіалі “Малановський і партнери” роль наркобарона, який орудував у польському місті.

Чоловік кілька років тому переїхав жити та працювати до Польщі.

“Місцеві детективи його пов’язали на гарячому та ще й розкрили вбивство, яке було ним організовано”, – розкрив сюжет Вiнниця.info Роман.

Заданюк також розповів, що він зіграв повноцінний епізод в 654 серії.

“Потрапив туди звичайною “кастинговою дорогою”. Прийшов на кастинг, отримав “в зуби” текст та сцени. Через 10 хвилин почалися проби. Якого характеру роль, дізнався ще під час телефонної розмови з менеджером із Starsimpresariat. Щиро кажучи, не дуже був радий тій ролі. Бо знову запропонували грати паскудну людину”, – продовжує він.

В польському кіно українець завжди асоціюється з бандитом, злодієм, негативним персонажем.

“І жінки – як не наркоманки то проститутки. Так само з польськомовними акторами в Голівуді. Там вони як не терористи, то грабіжники. Проте, в кінцевому результаті я погодився. І через кілька днів отримав дзвінок з інфою, що мене підтвердили на роль. Чи боюсь, що амплуа наркобарона приклеїться? Ні, не боюсь. Бо в Польщі і так україномовні автоматично отримають негативні ролі в кіно. Особливо при нинішній політиці”, – зітхає.

В серіалі Роман грає українську мафію на території Польщі, але спілкується російською.

“Чому? Мабуть стереотип сприйняття нас як російськомовних ще з часів соціалістичної системи. Хоча може теж грає роль і те, що без погляду на політичний стан між Росією та Україною. Багато українців у Польщі ще розмовляє російською”, – констатує Роман Заданюк.

Дмитро із Хмельниччини п’ять років служив у Французькому іноземному легіоні.

За словами українця, перший контракт укладають на 5 років. Платять – €1,5 тис. в місяць. Окрім зарплати, також доплачують за кожен наряд — близько € 40. Під час поїздок на навчання чи наполігон — дають € 35 за добу. Під час поїздок на місії мінімальна зарплата – €3,2 тис.

Жив хлопець в казармі на території військової бази, яка більше нагадує гуртожиток — не більше 4 людей в кімнаті. Також усіх забезпечували безкоштовним лікуванням.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.