Здатні викликати навіть летальний результат: Українцям повідомили про небезпеку популярних таблеток

Люди, які приймають вітаміни без консультації з лікарем, та й до того ж – в “ударних” дозах, тільки шкодять собі. Ці таблетки здатні викликати навіть летальний результат в окремих випадках.

До такого висновку прийшли вчені з Данії. За їх словами, синтетичні аналоги натуральних вітамінів накопичуються у внутрішніх органах, пише “АіФ”.

У підсумку це призводить до хронічних отруєнь, у ряді випадків спостерігається летальний результат. На думку датських вчених, вітаміни краще отримувати з їжею природного походження.

Якщо через будь-якы обставин людина змушена приймати штучні препарати, робити це допускається лише після консультації з профільним лікарем.

Нагадаємо, державна служба України з лікарських засобів і контролем за наркотиками заборонила ще два препарати, які не відповідають законодавству.

Під постійний заборону потрапив “Структум”. Цей препарат був ввезений на територію України з порушенням вимог законодавства – ліки ввезено без перекладу з іноземної мови (польської). Ці ліки застосовують при лікуванні остеоартрозу та міжхребцевих остеохондрозів.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.