Лікарку-українофобку, яка відмовилася лікувати Героя АТО, підвищили у посаді

На початку червня Національний інститут раку звільнив лікарку гематологічного відділення Ганну Губареву за «неетичну поведінку» – жінка відмовилася лікувати Героя АТО, заявивши, що він «убивав братній народ».

Тепер же Губареву відновили на роботі ще й призначили секретарем Комісії з питань етики, повідомляє Центр протидії корупції.

Як уже повідомлялося, Губарева відмовилася забезпечити пільговим лікуванням в інституті раку онкохворого спецпризначенця Віталія Драгана.

«Потрапив до пані Губарєвої Ганни Олександрівни, кандидата медичних наук, яка спеціалізується саме на такому лікуванні, що мені потрібно. Зустріла вона мене «тепло», аж у жар кинуло від слів: «Нікакіх тєбє льгот, потому что ти братскій народ убівал…», – розповів він.

Але уже невдовзі Губарєву поновили на роботі. Тепер вона секретар Комісії з питань етики при національному Інституті раку, яка відповідає за погодження проведення клінічних випробувань в Інституті (один із найприбутковіших напрямів).

За розповіддю бійця, тоді з нього за курс лікування запросили повну вартість – 200 тисяч гривень.

Відомо, що Ганна Губарєва – родом з Донецька, починала працювати у Макєєвському онкодиспансері.

Тоді ж CBN зв’язався з Губарєвою по телефону, і вона фактично підтвердила слова бійця.

«Він почув лише цю фразу, – сказала лікар. – Государство не беспокоится о них, просто посылает туда и все. Потом они будут виноваты так же, как афганцы, потому шо зачем туда ішли і стріляли неізвєсно в кого, в своїх, так я сказала».

Лікарка заявила, що це її особиста позиція.

А Національний інститут раку на своєму сайті опублікував вибачення:

«Адміністрація Інституту Раку ще раз приносить вибачення за некоректну по відношенню до Віталія поведінку лікаря. Просимо не ототожнювати поведінку вже колишнього лікаря-онколога Ганни Губарєвої з усіма лікарями інституту».

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.