Такого не очікував ніхто: Рожден Анусі зробив пропозицію Галі Присташ у фіналі Міс Україна Всесвіт 2018(відео)

Міс Україна Всесвіт 2018: в фіналі конкурсу краси члeн журі Рожден Анусі жoрcтко розіграв Галю Присташ.

Цієї ночі, з 14 на 15 серпня, в 5-зірковому столичному готелі Fairmont Grand Hotel (його керуючою є Єлизавета Юрушева, дружина телеведучого Олександра Скічко) відбувся фінал престижного конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2018.

В рамках урочистого вечора стало відомо ім’я найкрасивішої дівчини України, яка представлятиме країну на міжнародному рівні. За підсумками суддівських оцінок, переможницею конкурсу стала 23-річна одеситка Карина Жосан.

Оголошення переможниці конкурсу Міс Україна Всесвіт 2018 був справді яскравим і хвилюючим. Однак аж ніяк не цей момент став найбільш обговорюваний в цей вечір. Всю увагу на себе «перетягнув» один з члeнів журі – популярний український співак і головний герой проекту Холостяк 8 Рожден Анусі (ROZHDEN).

Все сталося після випробування конкурсу – інтелектуального. До нього дійшли лише 9 учасниць з 18. Ведучий вечора Олександр Скічко виніс на сцену вазу круглої форми. У ній знаходилися картки з іменами людей, які повинні були задавати питання конкурсанткам. Вийшло таке собі жеребкування.

Коли черга дійшла до Галини Присташ, вона відмовилася слідувати правилам жеребкування, взяла мікрофон і заявила, що хоче отримати запитання від Рождена Анусі, який відмовив їй у фіналі романтичного шоу Холостяк 8. З мовчазної згоди інших члeнів журі, чоловік піднявся зі свого місця і поставив своє питання, загадково при цьому посміхаючись: «Що б ти вибрала, забрати сьогодні корону чи вийти за мене заміж?».

Як тільки Рожден це сказав, зал зірвався бурхливими оплесками, а дівчина від несподіванки буквально втратила дар мови. Олександр Скічко поспішив розрядити обстановку, запропонувавши артисту вийти на сцену, стати на одне коліно і зробити пропозицію за всіма правилами. Після цього Рождену допомогла колега по журі Анна Філімонова. Журналістам вдалося зафіксувати цей момент.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.