Трагедія в Черкасах: При загадкових обставинах в санаторії загинула дівчинка

У черкаському санаторії при загадкових обставинах померла 13-річна дівчинка. Підліток відчула нездужання після повернення з дискотеки.

Про цю трагедію розповів на своїй сторінці в Facebook місцевий журналіст Вадим Комаров. За його словами, інцидент стався 18 серпня близько години ранку в Черкаському обласному дитячому санаторії «Сосновий бір».

«Сьогодні близько 1:00 ранку в Черкаському обласному дитячому санаторії “Сосновий бір” померла дитина 13 років – дівчина на ім’я Віталія. Причина смерті поки невідома. Відомо лише те, що дівчинка прийшла з дискотеки, а потім у неї почалися судоми і ротом пішла піна», – написав Комаров.

Інформацію про загибель дівчинки підтвердила представник поліції Черкаської області Наталія Ткачук. Вона повідомила, що дівчинку забрала «швидка», проте врятувати її лікарям так і не вдалося. В даний момент за фактом загибелі дитини проводиться експертиза.

У коментарях до посту журналіста одна з користувачів розповіла про те, як її дитина відпочивала в цьому санаторії. Жінка наголошує, що за дітьми там практично ніхто не дивиться, годують їх жахливою їжею, а також тримають в жахливих умовах.

Інші коментатори поділилися своїми міркуваннями щодо причин смерті дитини. Вони припускали, що це міг бути напад епілепсії, перегрів або наркотики.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.