«Ти чого у спідницю вирядився?»: у львівському трамваї побили відомого трансгендера (фото)

Представник ЛГБТ-спільноти, трансгендер Анастасія Домані стала жертвою колишнього «беркутівця».
Трансгендер розповідає, що інцидент трапився у Львові в одному із трамваїв увечері 19 серпня. Про це Домані повідомила на власній сторінці у Facebook.

«Учора мене побили, вперше у житті, на ґрунті ненависті та по причині моєї гендерної ідентичності», – написала Анастасія Домані.

Представник ЛГБТ зазначає, що вона поверталася зі Славського із групою і заїхала до Львова. Коли їхала у трамваї, то до неї причепився агресивний чоловік. Він почав образливо висловлюватись: «що це зайшло?», «ти що таке: не жінка, ні чоловік», «чого у спідницю вирядився» і погрожувати тим, що зараз покличе братків.

Чоловік також повідомив Анастасії, що він колишній «беркутівець». Трансгендер відштовхнув чоловіка, а також вирішив вийти раніше, ніж планував, і звернутися в поліцію. Через кілька зупинок чоловік знову підсів до Домані й почав нагнітати обстановку, а потім пустив у хід кулаки.

«На півслові він б’є мене у праву частину скули, окуляри розбиваються. Головою від сили удару дістаю ручку переднього сидіння, потім ще два удари – у лоб та голову», – пише Анастасія.

За словами трансгендера, люди ніяк не відреагували на конфлікт. Домані встигла сфотографувати зловмисника, перш ніж він вискочив із трамваю. Діставшись до центру міста, Анастасія почала викликати поліцію. Трансгендер дала покази і за фактом нападу відкрито кримінальне провадження. Зловмисника наразі розшукують.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.