“Чіплявся до дітей в парку, а потім…”: Місцеві жителі затримали серійного ґвалтівника

У Новоселиці Чернівецької області затримали чоловіка, якого підозрюють у спробі зґвалтування. Місцеві жителі кажуть, що за нинішнє літо – це вже третя жертва і звинувачують поліцію в непрофесіоналізмі, бо самі повинні займатися затриманням збоченця.

 

Про виявлення ймовірного серійного маніяка написав житель Новоселиці Олег Істратій на своїй сторінці в Фейсбук. Там же він опублікував фото насильника, відео його затримання і звернення до обласного керівництва поліції з проханням взяти під контроль ситуацію. Судячи з відео, підозрілого чоловіка, який чіплявся до дівчинки в парку, помітили проїжджаючі повз люди з машини, вони ж, покликавши підмогу, затримали збоченця, який намагався втекти.

Факт затримання підтвердили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. За інформацією правоохоронців, поліція затримала підозрюваного в скоєнні злочину в місті Новоселиця Чернівецької області. Силовики відкрили кримінальне провадження за ч. 152 Кримінального кодексу України. Зараз проводиться досудове розслідування.

Варто уточнити, що насправді упіймали маніяка місцеві жителі і утримували його 45 хвилин, поки поліція нарешті з’явилася на місце злочину.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.