Київський мажор, який зніс три авто, дивом нікого не вбив до моменту аварії (відео)

20 серпня, на Дніпровській набережній у Києві автомобіль BMW влетів у три припарковані вздовж дороги машини. На щастя, у ДТП ніхто не постраждав.

Аварія сталася о 20:18 (такий час зафіксувала одна з відеокамер спостереження, яка працювала неподалік). Автомобіль BMW, який рухався з шаленою швидкістю, прямував в бік мосту Патона. Машина на повному ходу влетіла в три припарковані авто – Hyundai, Peugeot і Ford. На момент ДТП автомобілі були пусті. В BMW знаходився водій і дві пасажирки.

Удар був настільки сильним, що припарковані авто відкинуло на узбіччя. Уламки транспортних засобів розлетілися на кілька метрів.

За словами очевидців, за кермом BMW був мажор. Перше що він зробив вийшовши з салону – поміняв номерні знаки. Також у порушника був травматичний пістолет, яким він спочатку розмахував і погрожував перехожим, а потім чи то викинув чи то віддав одній з пасажирок.

21 серпня у YouTube опублікували відео з камер спостереження на яких було зафіксовано рух BMW по Києві.

Відео з камер спостереження опублікували на своїй сторінці у Facebook співтовариство жителів Березняків.

З ролика розуміло, що до аварії водій ігнорував правила руху. Авто проїжджає на червоне світло, перевищує швидкість і виїжджає на зустрічну смугу. На відео машина зафіксована за близько 40 хвилин до ДТП.

Переглянувши це відео, користувачі Facebook зазначили, що зважаючи на манеру їзди водія, дивно, що взагалі ніхто не постраждав.

До слова, це не перше ДТП за участю цього авто. Один із користувачів Facebook опублікував фото, на якому авто-винуватець ДТП вже раніше спричиняла аварію. Так, 26 липня компактний кросовер Fiat 500X при незрозумілому збігу обставин наскочив переднім колесом на капот BMW.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.