“Без їжі та води з тілом неньки”: Двоє малюків дві доби провели в лісі біля матері, яка загинула в ДТП

Діти не отримали травм.

В американському штаті Арканзас знайшли майже неушкодженими двох малюків, що вижили в ДТП, у якій загинула їхня матір.

Дві доби 1-річний і 3-річний хлопчики провели в лісі без їжі та води. Старшу дитину поліція підібрала на узбіччі дороги. Коли спроби знайти маму не вдалися, патрульні повернулися на місце і знайшли в глибокому кюветі розбиту машину з дитячим кріслом, де сидів пристебнутий молодший братик. Поруч виявили й тіло матері, її під час удару викинуло з авто.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що п’ятеро дітей і один дорослий загинули через зіткнення маршрутки та вантажівки на Запоріжжі. Аварія сталася вдень 10 серпня поблизу села Кам’янське. За попередньою інформацією, водій “КамАЗа” не впорався з керуванням і багатотонна машина просто протаранила маршрутку, заповнену пасажирами.

Очевидці ДТП, які їхали відразу за мікроавтобусом, розповіли, як усе відбувалося:

“КамАз” зміщується з правого ряду потихеньку до центру дороги на зустрічну смугу. Потім відбувається удар у “Спринтер”. Я йду вправо, піднімається хмара пилу. Потім, коли все розвиднілося, бачу – “Спринтер” лежить на даху”, – розповів водій однієї з машин.

“Відразу людей витягали, крики були божевільні. Людей допомагали діставати”, – додає другий очевидець.

“Якісь люди почали зупиняти машини: “Чоловіки, вийдіть, допоможіть!”. Всі, хто міг, вибігав”, – каже жінка, на очах якої сталася аварія.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.