У Тернополі дітлахи в смітті знайшли розтерзане тіло немовляти(ФОТО)

У Тернополі, на масиві “Дружба” діти гралися, вилізли на кам’яний паркан і побачили тіло, – каже пані Оксана. – Вони думали, що то лялька. Підійшли трохи ближче і, кажуть, там було щось страшне. Вони полякались і покликали дорослих. Коли люди підійшли, побачили розтерзане тіло немовляти. Викликали поліцію.

У нас знайшли тіло немовлятка, сусідські діти знайшли на закинутому подвір’ї, біля смітників, – голос пані Оксани, нашої читачки, зривався чи то на крик, чи то на плач. Жінка була в шоці і ледь говорила. – Малесеньке, розтерзане… Навіщо його викидати? Живе народилось – залиши у пологовому. Мертве – хоч закопай. Як можна викинути свою дитину? Як??? Як вдалось з’ясувати у жінки, ледь вона трохи заспокоїлась, все сталось сьогодні, 22 серпня, близько 20.30 на вул. Яремчука, 25 – неподалік колишнього паспортного столу. Там біля будинків сміттєві баки. Сусідські дітлахи грались, вилізли на кам’яний паркан і побачили тіло, – каже пані Оксана. – Вони думали, що то лялька. Підійшли трохи ближче і, кажуть, там було щось страшне. Вони полякались і покликали дорослих. Коли люди підійшли, побачили розтерзане тіло немовляти. Викликали поліцію. Сусіди пані Оксани припускають, що тіло немовлятка, ймовірно, терзали пси. Це такий сум, – пані Оксана не стримує сліз. – Як можна викинути своє дитя? Чи соціальна система винна, чи ми самі винні, що виховуємо наших дітей холодними і страшними людьми? Навіть якщо воно мертве народилось – то поховай, закопай врешті. Як та мама спатиме, знаючи, що тіло її дитини тягали і знівечили собаки. Як??? Як повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області, на місці працює слідчо-оперативна група. Більше офіційної інформації у поліції не надають. За неофіційними даними від власних джерел у правоохоронних органах, про знайдене тіло не йдеться. Йдеться, скоріш, про рештки та фрагменти тіла немовляти. І припускають, що до такого стану його довели пси.

Поліцейські виявили фрагменти скелета людини, які лежали вперемішку зі сміттям. Експерти вилучили рештки. З’ясувати, кому вони належать, якого віку була людина, ймовірну причину смерті буде можливо лише під час експертизи.
Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано частиною 1 статті 115 ККУ.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.