Знайшли вбивцю житомирянина, якого зарубали і викинули біля цвинтаря

Житомирські поліцейські за гарячими слідами оперативно розкрили резонансне вбивство.

Інформує Відділ комунікації поліції Житомирської області.

22 серпня кримінальна поліція ГУНП у Житомирській області затримала 64-річного жителя облцентру за обґрунтованою підозрою у вбивстві знайомого. Труп із рубаними ранами виявили 20 серпня на околиці міського кладовища. Про страшну знахідку в правоохоронні органи повідомив таксист, який, підвозячи клієнтів до центрального цвинтаря, помітив закривавленого чоловіка, який лежав навзнак у чагарнику. Заявник назвав приблизно місце його розташування, однак не міг з упевненістю сказати, живи той чи ні.

На місце події, у лісовий масив неподалік с. Тетерівки, для перевірки інформації виїхав екіпаж патрульних. У меліоративному каналі стражі правопорядку побачили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті, закидане гілляччям. Далі сюди прибули слідчо-оперативні групи обласного главку та місцевого відділення, кінологи, співробітники інших підрозділів НПУ.

– Першочерговим завданням для нас було встановити особу знайденого чоловіка, – розповів начальник ГУНП В’ячеслав Печененко. – У результаті низки заходів та перевірок уже наступного дня ми знали, що загиблий – 64-річний житель обласного центру. Далі тривала робота із відтворення останніх подій його життя.

Оперативники встановили, що востаннє покійного бачили 19 серпня увечері в одному із генделиків Житомира. Там зустрів знайомого, бесіду з яким вирішили продовжити в гостях у останнього. Під час спільного чаркування між чоловіками спалахнув конфлікт, що і закінчився плачевно для загиблого. Пізніше вбивця вивіз труп із дому та викинув його у лісосмузі в чагарники.

22 серпня підозрюваного затримали. Свою причетність до злочину 64-річний чоловік визнає.

Санкція статті 115 (Умисне вбивство) ККУ, за якою проводиться досудове розслідування, передбачає покарання у вигляді ув’язнення на строк від 7 до 15 років.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.