Через зауваження про невдале паркування: В Одесі чоловік жорстоко вбив сусіда

В Одесі чоловік вдарив ножем в серце сусіда через зробленого їм зауваження з приводу паркування автомобіля. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Одеської області.

Наразі вже відомо, що трагедія сталась в одному з житлових будинків на Одещині, коли між сусідами виник конфлікт, через припарковане авто на якому досить часто спрацьовувала сигналізація та заважало іншим жителям будинку відпочивати.

Проте один з жителів не витримав такого та вийшов у двір будинку, зробивши зауваження чоловіку. Проте власник автомобіля після почутого зауваження накинувся на власного сусіда з кулаками.”Трагедія сталася біля одного з житлових будинків на вул. Космонавтів в Одесі. Між сусідами раніше неодноразово виникали сварки. Один з одеситів припаркованих машину під вікнами квартири іншого чоловіка, часто спрацьовувала автомобільна сигналізація, що створювало громадянам незручності. 28-річний місцевий житель вийшов у двір, зробив сусідові зауваження. Виникла сварка, потім бійка. в ході чого власник транспортного засобу завдав опоненту два удари ножем, один з них – в область серця”, – йдеться в повідомленні.

Потерпілий був госпіталізований, проте врятувати його лікарям не вдалося – чоловік помер в лікарні.Відомості за фактом того, що сталося внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості по ч. 1 ст. 115 ( “Умисне вбивство”) Кримінального кодексу України. Правопорушника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.